LED-kjølende kobbersubstrat

Med den raske utviklingen av LED-belysning i dag, er varmespredning hovedproblemet med LED-belysning.Hvordan kan vi løse problemet med LED-varmespredning?I dag skal vi snakke om problemet med LED varmespredning kobbersubstrat for LED varmespredning.

LED-industrien er en av bransjene som har vakt stor oppmerksomhet de siste årene.Til nå har LED-produkter fordelene med energisparing, strømsparing, høy effektivitet, rask responstid, lang livssyklus, kvikksølvfri og miljøvernfordeler.Vanligvis kan imidlertid omtrent 15 % av inngangseffekten til høyeffekts LED-produkter omdannes til lys, og de resterende 85 % av den elektriske energien omdannes til varmeenergi.

Generelt sett, hvis varmeenergien generert av LED-lys ikke kan eksporteres, vil LED-krysstemperaturen være for høy, noe som vil påvirke produktets livssyklus, lyseffektivitet og stabilitet.Forholdet mellom LED-krysstemperatur, lyseffektivitet og levetidsforhold.

I LED-varmeavledningsdesign er det viktigste å effektivt redusere den termiske motstanden fra det lysemitterende laget av brikken til miljøet.Derfor er det svært nødvendig å velge et passende varmeavledningssubstrat og grensesnittmateriale.

Varmeavlednings-kobbersubstratet bærer varmeledningen til lysdioder og enheter.Varmeavledningen avhenger hovedsakelig av området, og kobbersubstratet med høy varmeledningsevne kan velges for konsentrert varmeledning.


Innleggstid: 16. mars 2023